Dataskyddspolicy

Hur hanterar vi dina personuppgifter?

För att kunna erbjuda dig våra tjänster/produkter behöver vi behandla vissa personuppgifter/data om dig eller ditt besök på vår webbplats.

Vi värnar självklart om din integritet & säkerhet och samlar därför inte in fler uppgifter än vi behöver. Uppgifterna säljs givetvis aldrig vidare till tredjepart.

Läs alltid igenom vår dataskyddspolicy innan du beställer någon av våra tjänster. Kontakta oss få info@minmakeupartist.se vid ytterligare frågor.

Användning av data.

Dataskyddspolicyn som är kopplad till minmakeuputbildning.se inkluderar samtlig data som samlas in på dig som kund/köpare. Den inkluderar data ifrån sociala medier, telefon, mail, hemsida mm. Denna data kan både nå oss direkt samt indirekt från dig eller ditt företag. Ett exempel är då du kontaktar oss via formulär på hemsidan eller beställer en tjänst. Anledningen till att vi samlar in denna information är för att kunna förbättra och utföra våra tjänster gentemot dig som kund.

Informationen kan inkludera:

 • Person- och kontaktinformation– namn, adressinformation, e-postadress, mobiltelefonnummer, din yrkesroll, din arbetsplats mm.
 • Betalningsinformation – fakturaadress, referensperson, annan faktureringsinformation.
 • Enhetsinformation– t.ex. IP-adress, språkinställningar, webbläsarinställningar, tidszon, operativsystem, plattform och skärmupplösning.
 • Geografisk information – din geografiska placering.
 • Information om varor/tjänster– detaljer angående de varor/tjänster du har köpt.

Informationen vi samlar in är nödvändig antingen för att ingå avtal med oss alternativt handla i vår webbutik. Personnummer behandlas bara i undantagsfall för vissa tjänster som kräver legitimerad identitet.

Vi är mån om att säkra din information!

Vi kommer aldrig sälja eller delge din information till tredjepart utan din tillåtelse. Ibland delar vi personuppgifter till underleverantörer för att kunna slutföra/leverera vårt åtagande gentemot dig. Alla våra partners ingår självfallet sekretessavtal & följer givetvis legala & tekniska krav för att din information ska kunna hanteras säkert.

Var behandlar vi dina personuppgifter?

Vi strävar alltid efter att lagra dina personuppgifter inom Sverige/EU/EES. Dina personuppgifter kommer att lagras på ett säkert sätt där inga övriga får tillgång till dem. Personuppgifterna kommer att sparas så länge det är nödvändigt för oss att levererar en fullständig tjänst. Dessa lagras så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider, särskilt vad gäller redovisningskrav.

Dina rättigheter

 • Du som är kund/registrerad hos oss av någon anledning har flera rättigheter du bör känna till.
 • Du har rätt att kostnadsfritt begära ut ett registerunderlag för vilka uppgifter vi har sparade om dig/ditt företag.
 • Du har rätt att få dina uppgifter korrigerade om de är felaktiga, ofullständiga eller missvisande på något sätt. Du har även rätt att begränsa behandlingen av personuppgifter tills dess att de blivit uppdaterade.
 • Du har rätten att bli bortglömd. Radering av personuppgifter sker dock inte om de krävs för att slutföra vårt åtagande/avtal med dig, eller om annan svensk lag, myndighet eller domstol säger annat. Skulle du tycka att det inte finns berättigade skäl för detta har du självklart rätt att invända mot behandlingen av dina uppgifter.
 • Rätt att lämna klagomål, dra in samtycke.

Kontakta oss

Vi använder cookies och liknande spårningstekniker enbart för att ge dig som kund en skräddarsydd onlineupplevelse. Vid frågor kring integritets- och dataskydd, vänligen kontakta oss på

 • Rådesigns Webbyrå AB, 61732 Skärblacka
 • Org nr: 559062-1636
 • info@minmakeuputbildning.se