Pris – Makeupartist Utbildningar

Alla våra makeuputbildningar sker online och på distans. Distansutbildningar är ett av de mer tidseffektiva sätten att få vardagen att gå ihop med jobb, familj, vänner och andra måsten i livet. I dagens läget är en makeupartist utbildning på distans inget större problem då tekniken utvecklats avsevärt det senaste årtiondet.

Vid hopsättningen av dessa utbildningar har målet varit att alla som någon gång drömt om att utbilda sig ska ha möjligheten.

När du har valt den utbildning du vill läsa, skickar du in en ansökan till oss. Efter att vi mottagit den sker en fortlöpande uttagning då trycket på utbildningarna är hårt just nu. Vi har tillgång till delbetalning, det valet görs vid betalningstillfället. Du väljer även hur många veckor du vill att kursen ska fortlöpa på.

Efter antagningen får du tillgång till vår introduktionsvideo och resterande material. I videon finns information med allt som rör inloggning, nedladdning av material, hur du laddar upp dina bilder, hur du tar dig runt på hemsidan mm. För att få behörighet till kursen samt inlogg tar mellan några minuter upp till 2 timmar.